svpølse

Svensk pølseret

Ingredienser:
1 stort eller 2 små løg – hakket
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk smør
6 gode røde pølser
2 tsk røget paprika
½-1 tsk chiliflager
2 dl mælk
ca 600 g kogte kartofler i tern
2 spsk ketchup
1 dåse tomatkoncentrat
2 dl fløde
ca 1 tsk salt
masser af friskkværnet peber
Purløg
svpølser

Tilberedning:
Svits løg og hvidløg i lidt olie
de skal bare lige blive klare
Tilsæt smør og derefter pølserne og paprika+chili
skru lidt ned for varmen og tilsæt ketchup og koncentrat
og rør rundt
nu tilsættes mælk og kartofler og retten skal simre 3-5 minutter
Til sidst tilsættes flæden og der smages til med salt og peber
Ved servering pyntes med rigeligt friskklippet purløg og der kværnes frisk peber over

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *