P1010175

Kanelsnegle – lækre, svampede, nemme og hurtige <3

Ingredienser: (til 16 stk)
75 g gær
3 tsk sukker
1½ dl mælk
120 g blødt smør
1½ sammenpisket æg
½ tsk salt
330 g mel
Remonce:
120 g blødt sm’r
120 g brun farin
120 g revet marcipan
3 tsk kanel

Fremgangsmåde:
Kom mælk og sukker i en skål og udrør gæren heri
Tilsæt det bløde smør og æg og herefter salt. Mel tilsættes lidt ad gangen til dejen ikke klæber, men stadig er blød.
Lad dejen hvile på bordet mens remoncen røres sammen
Rul nu dejen ud til en firkant ca ½ cm tyk
Smøre remoncen ud herpå og rul det sammen til en pølse
Skæres i 16 skiver som placeres på bageplade med bagepapir
de behøver ikke hæve, men det skader jo ikke med en lille halv times tid 😉
Du kan evt pensle med det sidste halve æg
Bages ved 200 grader i ca. 12 minutter  til de er gyldne og lækre
Straks de er taget ud af oven pensles de med sirup, dette gør dem lidt mere karameliserede og holder dem samtidig svampede

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *