21687441_10214332290637984_8866510171592905600_n

Baronessens Bananbrød

Ingredienser:
100 g smør (blødt)
100 g rørsukker
1 æg
4 bananer (mosede)
½ dl yoghurt naturel eller creme fraiche
225 g mel
1 tsk natron
1 tsk vanille
1 tsk kanel
½ tsk salt
100 g rosiner – eller 50 g rosiner og 50 g valnødder (jeg er vild med valnødder)

Tilberedning:
Tænd ovnen på 180 grader
Rør smør og sukker cremet og tilsæt ægget
Bland nu bananer og creme fraiche/yoghurt i.
Bland de tørre ingredienser og tilsæt dem forsigtigt
til sidst kommes nødder/rosiner i og dejen hældes i formen  og bages ved 180 grader i ca 50 minutter (tiden afhænger af hvor smal/bred din form er
Smager allerbedst på nybagt, men holder fint i 3-4 dage

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *