kartoffeltærte

Kartoffeltærte – “reste”-tærte

Ingredienser:
Mørdej:

125 g hvedemel
50 g kartoffelmel
25 g smør
lidt vand
Smør til formen
Fyld:
 ca ½ kg kogte kartofler i tern
en rest skinke eller hamburgerryg i tern ( ca 300 g)
6 æg
2 dl mælk eller fløde
(gerne masser af friske krydderurter)
salt
Peber
(evt. reven ost)

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader og smør en tærteform
Bland hvedemel og grahamsmel i en skål, og smuldr smørret ned i skålen. Saml dejen  med vand. Tryk dejen ud i tærteformen.
Fordel kød og kartofler på tærtebunden
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.  Tilsæt krydderurter og hælde det ud over fyldet
Bag ca 25-30 minutter
Lad den gerne “køle” 10-15 minutter inden servering
Giv en god salat til – evt tomatsalat

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *