Lis' hurtige pastaret

Lis’ hurtige pastaret

Ingredienser: (til 2)
1 stort kyllingbryst
1 bakke champignon
½ rød peber
1 forårsløg – eller rødløg
1 fed hvidløg
(evt et stykke rød chilli)
½-1 dl piskefløde
lidt olie
salt, peber og allroundkrydderi/paprika/
passende mængde god pasta

Tilberedning:
Start med at rense champignon og skær dem i kvarte
Sæt vand over til pasta
Peberfrugt og løg hakkes ret fint
hvidløg (og Chili) hakkes meget fint
Kyllingbryst skæres i tynde strimler
Vend kyllingen i allround-krydderiet
Sæt pastaen over
Svits kylling  på panden i olie, til der ikke er mere der er råt
Tag Kyllingen af panden
Tilsæt evt mere olie og svits nu champignon
Når de er næsten færdige tilsættes løg og peberfrugt
Kort herefter hvidløg (og chili)
Til slut tilsættes kyllingen og straks herefter fløde
Kom pastaen på tallerkener og fordel kyllingeretten herover

 

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *