Ingredienser:
100-150 g (frosne) hindbær
3 blade husblas
70 g sukker
4 æggeblommer
2 1/2 dl piskefløde
Læg de 3 blade husblas i koldt vand i ca 10 minutter.
Kom hindbærene i en kasserolle og tilsæt den udblødte husblas. Varm det langsomt op og rør lidt undervejs så husblassen smelter. Tag det af varmen når det så småt begynder at boble. Køl det af til ca stuetemperatur
Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt til det er helt hvidt. Pisk fløden til en let flødeskum.
Vend æggesnapsen i din lune hindbær puré lidt af gangen. Det er en vigtig detalje at tage lidt af gangen, så masserne langsomt får den samme temperatur uden at få et temperatur chok. Vend herefter blandingen i den lette flødeskum.
Din hindbærmousse er klar til brug med det samme. Hæld moussen på kagen og lad den stå og sætte sig i køleskabet.