filodejstrekanter med 2 slags fyld

Filodejstrekanter med 2 slags fyld

Ingredienser:
1 pakke filodej
Olivenolie til pensling
Spinatfyld:
75 g frossen spinat
75 g feta
1 sammenpisket æg
Salt og peber
Pikantfyld:
100 g pikant friskost
½ rød peberfrugt skåret i meget små tern

Tilberedning:
Optø spinaten i en skål i mikroovnen. Tilsæt smuldret feta og det meste af det sammenpiskede æg og smag til med salt og peber,
Bland pikantost med finthakket rød peber.
Nu er begge slags fyld klar og du kan nu finde filodejen frem.
tag et ark filodej og pensl det med olivenolie (ikke for meget, men så der er olie over hele fladen) del dejen i lange strimler.
Kom en klat fyld på den ene ende og fold dejen diagonalt over, så det danner en trekant. Fortsæt nu med at folde resten af strimlen, så du bevarer den trekantede form og får mange lag dej. Lidt som man folder det amerikanske flag. Pensl evt. overfladen.

Bag dem i ca 15 min ved 200 grader.
Serveres straks med en portion tzatziki

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *