Ingredienser:
ca et halvt kilo kagerester
100 g marcipan (revet)
100g smeltet chokolade
2-5 spsk kakaopulver (afhængigt af om der bruges chokoladekagerester)
4 spsk god rom
2 spsk jordbærsyltetøj
Overtræk:
300 g marcipan
125 g flormelis
30 g glukosesirup
150 g smeltet chokolade
Kør det hele sammen i en røremaskine eller foodprocessor (hvis der er hårde kagetyper). Smag evt til med rom og kakao.
Rul i ca 3 cm tykke stænger
Sæt stængerne på køl
Imens æltes marcipanovertrækket sammen og rulles ud … drys bordet med flormelis (eller rul ud mellem to stykker bagepapir)
Læk stængerne på marcipanen og rul så det dækker
Skær i passende stykker (5-8 cm)
Dyp enderne i smeltet chokolade og lad det størkne (evt på køl)
er der for meget masse kan resten trilles til romkugler, som trilles i krymmel eller kokos – eller dyppes i smeltet chokolade 😉
Ja alt det der er jo lettere at læse end at udføre arbejdet?kh Jimmi Flyvholm