baconcheesescones

Bacon cheese scones

Ingredienser:
500 g mel
80 g blødt smør
20 g sukker
½ tsk salt (gerne vanillesalt)
2 æg
3 tsk bagepulver
2 1/2 dl mælk

Fyld:
1 pk bacon
125 g revet ost

Til pensling:
1 æg

Tilberedning:
Steg bacon på i ovnen. Lad det køle let, men s du finde øvrige ingredienser frem. Smuldr baconen i hænderne.
Bland først alle “tørre” elementer og smør
Tilsæt derefter æg og mælk  og saml det hele til en blød dej som ikke må æltes for meget.
Tilsæt ost og bacon
Rul dejen ud i 2-3 cm tykkelse og udstik scones med en ringform med diameteren 5 cm.
Udrul dejen max 3 gange til udstikning.

Sconesene placeres på bageplade og pensles KUN på toppen, idet de ellers ikke vil hæve korrekt op.

De bages ved 220 grader midt i ovnen i ca. 15 min.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *