Ingredienser:
100 g blødt smør
150 g brun farin
1 tsk vanille-ekstrakt
1 æg
150 g mel
35 g kakao
½ tsk bagepulver
150 g pebbermyntechokoladeplader (After Eight – eller lign.min personlige favorit er dem fra Aldi “Mints”)
Glasur:
75 g flormelis
1 spsk kakao
ca 2 tsk kogende vand
½ tsk dr Oetker Pebbermynteessens
Tilberedning
Tænd ovnen på 180 grader
Pisk smør og farin grundigt
tilsæt æg og vanille
bland de mel, kakao og bagepulver i og vende til sidst de hakkede chokolader i
lav små kugler (2-2½cm) og fordel dem på 2 plader med bagepapir<
bag ca 12 minutter ved 180 grader
lad dem køle lidt på bagepapiret inden de flyttes over på en rist
Når kagerne er kølet af røres glasuren sammen og fordeles med en ske i zigzag-mønster