red-velvet-cupcakes-red-velvet-cupcakes-15404907-460-562

Red Velvet Cake

Ingredienser:
375 g smør
875 g sukker
2½ spsk vanille
5 æg
875 g mel
2½ tsk salt
2½ tsk natron
5 tsk kakao
6,25 dl kærnemælk
5 tsk eddike
5 flasker frugtfarve (rød)

Tilberedning:
Smør og sukker røres godt
tilsæt æg et ad gangen
Bland de tørre ingredienser og si dem i skiftevis med de “våde”
hæld dejen i en bradepande og bag næstnederst i ovnen ved 180 grader i 45-60 min.
Pyntes med glasur, cream cheese-frosting eller lign.

Bemærk denne opskrift er til en bradepande i hele ovnens størrelse. Del med 2½ og den passer til en springform. Eller kom i muffinsforme og bag i ca 15 minutter – her er det et godt tip at tage en kage fra og bruge som “smuldrepynt”

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *