Koldhaevede boller

Koldthævede boller

Ingredienser:
5 dl koldt vand
20 g gær
3-4 dl hvedemel
5 dl grahamsmel
1 dl havregryn
1 tsk salt

Tilberedning:
Om aftenen udrøres gæren i vand og grahamsmel og havregryn tilsættes.
Rør sammen med en grydeske.
Tilsæt 3 dl. hvemel og salt
Rør og mærk om der kan tilsættes yderligere mel (dejen skal kunne røres men ikke være flydende)
Dæk skålen med film og lad den stå i køleskabet natten over.
Om morgenen tændes ovn p max varme.
På en bageplade med bagepapir placeres klatter af en passende størrelse. Inden de komes i ovn pensles de med vand.
Sæt bollerne ind midt i ovn og skru ned til 225 grader.
Bollerne bages i ca. 15 min. afhængig af størrelse.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *