SvenskeChokoladebrod

Svenske chokoladsnitter

Ingredienser:
5 dl mel
1 tsk bagepulver
2 1/2 dl sukker
1 tsk vanillie
2 spsk kakao
200 g smør
1 æg

Til pensling:
1 æggehvide

Pynt:
Perlsesukker
Hakkede mandler

Tilberedning:
Bland alle de tørre dele.
Skær smøret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Saml dejen med ægget (den er lidt blød)
Dejen sætte på køl  i 1/2 time og deles derefter i 6 lige store dele
Rul hver del ud til en lille pølse og placer dem på en bageplade.
På pladen trykkes stængerne sammen så de bliver ca. 4-5 cm brede
Pensl med hvider og drys med perlesukker og hakkede mandler.
Bag ved 175 grader, øverst i ovnen i ca. 10 minutter.

Straks de kommer ud af ovnen skæres stængerne til små snitter og placeres på en rist for at køle af.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *