Vandbakkelser

Vandbakkelser

Ingredienser:
125 g smør
2 dl vand
150 g hvedemel
1/2 tsk salt
3 æg

Tilberedning:
Smør og vand bringes i kog under omrøring.
Drys melet i og pisk kraftigt til dejen er ensartet og slipper gryden.
Tag gryden af og kom salt i
Herefter røres æggene i , et ad gangen indtil dejen er blank og lind.

Dejen kommes i sprøjtepose og trykkes ud på bageplade.

Bages på næstnederste rille ved 200 grader i 20-25 min.

Vandbakkelser bruges til mage slags konditorkager hvor luftighed og enkelhed er at foretrække.

Fyld (Vandbakkelser):
1/2 piskefløde

Glasur:
3 dl flormelis
1 spsk kakao
1 tsk olie
3-4 tsk varm kaffe

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *