Mocca eclairs

Mocca eclairs

Ingredienser:
1 portion vandbakkelsesdej

Fyld:
1/2 l piskefløde
1-2 spsk pulverkaffe
1-2 tsk sukker

Glasur:
150 g flormelis
1/2 tsk olie
1 spsk pulverkaffe
3-4 tsk vand

Tilberedning:
Vandbakkelserne sprøjtes ud i 8-10 cm lange på en bageplade.
Bages på næstnederste rille ved 225 grader i 15-20 min.
Bland fløde med pulverkaffe og pisk det stift
Lav en lille slids i hver ende af kagerne og med en lille spøjtepose fyldes kagerne med creme.
Inden servering blandes alt til glasuren og kommes som røres sammen og kommer på kagerne.

Variant: Synes man piskefløde er for fed, kan en passende portion kagecreme blandes med kaffen som fyld i stedet.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *