Kylling nuddel suppe

Kylling-nudelsuppe

Ingredienser:
6 kopper vand
6 kopper kylling bouillon
4 stk kyllingebryster
4 gulerødder, fordelt
4 stilke selleri, opdelt
1 gul løg, skrællet
6 hele nelliker
2 laurbærblade
1 tsk salt
2 kopper ubehandlede æg nudler
2 spsk hakket frisk persille
2 spsk frisk citronsaft

Tilberedning:
Bland vand og kylling bouillon og kylling. Klip 2 gulerødder og 2 selleri stilke i halve tværs, og tilføje til bouillon.
Trim spidse ende af løg. Placer nelliker i løg. Tilføj løg og laurbærblade til bouillon. Bring i kog over medium-høj varme. Reducer varmen til medium, og lad det simre indtil kyllingen er kogt igennem, 30 til 40 minutter.
Lad afkøle til stuetemperatur. Skim skum og faste stoffer fra toppen af bouillon; stammen bouillon i en stor skål. Kassér gulerod, selleri, løg, og laurbærblade. Shred kogt kylling, og kassér knogler. Sæt til side.
I samme gryde, varme anstrengt bouillon over medium-høj varme. Tilføj reserverede kylling og salt.
Skær de resterende 2 gulerødder og 2 selleri stilke i 1/2 tommer stykker; tilføj til bouillon blanding. Tilføj æg nudler og persille. Kog indtil nudlerne er møre, 7 til 8 minutter. Fjern suppen fra varmen. Rør citronsaft. Serveres straks.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *