Scones

Scones (Paul Hollywood)

Ingredienser:
500 g mel
80 g blødt smør
80 g sukker
1 tsk vanilliesukker
2 æg
5 tsk bagepulver
2 1/2 dl mælk

Til pensling:
1 æg

Tilberedning:
Bland først alle “tør” elementer
Tilsæt derefter æg og mælk  og saml det hele til en blød dej som ikke må æltes for meget.
Rul dejen ud i 2-3 cm tykkelse og udstik scones med en ringform med diameteren 5 cm.
Udrul dejen max 3 gange til udstikning.

Sconesene placeres på bageplade og pensles KUN på toppen, idet de ellers ikke vil hæve korrekt op.

De bages ved 220 grader midt i ovnen i ca. 15 min.

Serveres med lemoncurd, flødeskum og syltetøj

Variationer: Dejen kan tilsættes hakket chokolade, ost, bær, nødder eller bacon.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *