cropped-Marcipan.jpg

Kransekagekonfekt

Ingredienser:
500 g marcipan
100 g flormelis
100 g sukker
4 æggehvider

Fyld:
Nødder, coctailbær og eller mandler

Tilberedning:
Æggehvider og flormelis røres sammen.
Tilsæt revet marcipan og sukker
Rør det sammen til en ensartet lind masse.
Fyld massen i en sprøjtepose og lav toppe på bagepapir.

Pynt med nødder, coctailbær og eller mandler

Bages ved 210 grader i 10-12 minutter, øverst. Gerne på dobbeltplade , så undgås at de brænder på i bunden.

Hold øje, de skal være gyldne i farven.

Lis tips:
Kransekage bliver næsten bedre af at komme en turr i fryseren og opbevares fint der.

Kranskagerne kan dyppes i bunden med smeltet chokolade.

Placeres de på bagepapir eller plastic bliver de helt flot blanke i bunden.

Udskriv

En tanke om "Kransekagekonfekt"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *