Ingredienser:
500 g marcipan
100 g flormelis
100 g sukker
4 æggehvider
Fyld:
Nødder, coctailbær og eller mandler
Tilberedning:
Æggehvider og flormelis røres sammen.
Tilsæt revet marcipan og sukker
Rør det sammen til en ensartet lind masse.
Fyld massen i en sprøjtepose og lav toppe på bagepapir.
Pynt med nødder, coctailbær og eller mandler
Bages ved 210 grader i 10-12 minutter, øverst. Gerne på dobbeltplade , så undgås at de brænder på i bunden.
Hold øje, de skal være gyldne i farven.
Lis tips:
Kransekage bliver næsten bedre af at komme en turr i fryseren og opbevares fint der.
Kranskagerne kan dyppes i bunden med smeltet chokolade.
Placeres de på bagepapir eller plastic bliver de helt flot blanke i bunden.
Portionen giver 60 pæne stykker… 2 plader