frossen daimcheesecake

Frossen Daimcheesecake

Ingredienser bund:
3/4 pk digestivekiks
150 g smør

Ingredienser fyld
5 æggeblommer
1 1/2 dl sukker
2 tsk vanillie
100 g Philidelphia
3 dl piskefløde
3 æggehvider
1 dobbelt Daim
Lidt frisk frugt

Tilberedning:
Kiks knuses og blandes med smeltet smør.
Massen trykkes forsigtigt ud i bunden af en tærteform.
Æggeblommer, sukker og vanillie piskes grundigt sammen.
Philidelphia piskes heri.
Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen.
Hviderne piskes stive og vendes i
Massen fordeles i tærteform og stilles på frost i min. 6 timer.

Pyntes med hakket Daim og frisk frugt

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *