P1240430

Lis’ lækre hjemmelavede forårsruller

Ingredienser
400 g svinekød (fars)
1 dl tørrede svampe (udblødes i vand 1 times tid inden)
1 lille dåse bambusskud (140 g – skåret i “tændstikker”)
1 løg (finthakket)
4 fed hvidløg (finthakket)
1/2 rød peber (finthakket)
1 stor gulerod (revet)
1 stk ingefær ca 2x2x2 cm
4 spsk soja
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 tsk peber
1/2 bakke bønnespirer
1 sammenpisket æg
½ pakke Dej til forårsruller

Tilberedning
Alle ingredienser (undtagen bønnespirer, æg og dej) steges i en stor pande eller wok og når kødet er gennemstegt, tilsættes bønnespirer.
Fyldet skal køle lidt.
Læg en god spiseskefuld fyld på hver dejplade og fold dem ret fast og “lim den sammen” med det sammenpiskede æg. Varm olie i en gryde. Test med en tandstik eller skaftet af en trægrydeske – når det bobler omkring den er dejen klar og nu steges rullerne til de er gyldne og knasende sprøde.

2016-07-15

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *