Franskbrod

Franskbrød

Ingredienser:
1 kg Gluten Flour
50 g smør
50 g gær
6 dl mælk
2 tsk salt
2 tsk sukker

Tilberedning:
Udrør gæren i lunken mælk og tilsæt øvrige ingredienser

Ælt dejen til den er smidig og ensartet

Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 30 min.

Slå dejen sammen og del i 2 kugler som stilles til hævning i 10 min.

Fordel dejen i form eller på plade, sammenføjninger nedad og pensl med vand eller æg.

Lad brødene hæve i 30 – 40 min. og snit derefter brødene med en skarp knis

Forvarm ovn til 250 gtader. Når brødene sættes ind skrues ned til 220. Bages ca. 30 min.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *