FineChokoladesnitter

Svenske chokoladebrød

Ingredienser (ca. 125 stk):
300 g hvedemel (5 dl)
1 tsk bagepulver
200 g sukker (2 1/2 dl)
1 tsk vanniliesukker
2 spsk cacao
200 g koldt smør
1 æg
Æggehvide, perlesukker og evt. snittede mandler

Tilberedning:
Bagetid: Ca. 10 min. ved 175 grader
Bland alle tørre dele i en skål.
Skær smørret i mindre dele og fordel i melet.
Saml dejen med det sammnepisket æg til den bliver lind.
Rul dejen ud i 3 stænger på 1 1/2 cm tykkelse og placer på bageplade.
Pensl med sammenpisket æggehvid og drys med perlesukker og mandler.
Bag øverst i ovnen og skær i snitter straks de er taget ud af ovnen.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *