SprodeKranse

Sprøde kranse

Ingredienser (ca. 75 stk):
250 g koldt smør
250 g hvedemel (ca. 4 dl)
1/2 dl fløde
Pynt: Sammenpisket æg og perlesukker

Tilberedning:
Bagetid: 8-10 min ved 200 grader
Skær smørret i mindre stykker og fordel i melet.
Tilsæt fløde og saml dejen hurtigt, må ikke æltes.
Læg den koldt 1/2 time før udrulning.
Rul den tyndt ud på melet bord.
Udstik med to glas eller kolonneform, kransen skal være 1 cm tyk.
Pensl med æg og drys med perlesukker.
Sæt på bageplade og bages øverst i ovnen.

Tips: Alle småkager bør lægges på rist straks de er taget ud af ovnen

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *