Vanilliekranse

Vanilliekranse

Ingredienser (ca. 280 stk):
1-2 stang vanillie
375 g hvedemel (ca. 6 1/4 dl)
125 g kartoffelmel (ca. 1 3/4 dl)
375 g koldt smør
100 g smuttede finthakkede mandler
250 g sukker (ca. 3 dl)
1 æg

Tilberedning:
Bland med hvedemel og kartoffelmel.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr i melet.
Skrab vanillieorn ud og tilsæt dejen med mandler og sukker.
Saml hurtigt dejen med ægget og lad den stå tildækket, koldt til næste dag.
Lad dejen gå gennem kødmaskinens kageplade, den lille stjerne.
Skær stængerne i ca. 10 cm lange stykker og form dem til kranse.
Læg dem på bageplade og bag dem derefter ca. 8 min ved 200 grader øverst i ovnen.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *