Banankage

Banankage

Ingredienser (ca. 18 skiver):
3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl)
2 tsk vanilliesukker
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet afkølet smør
1 moset banan (1 1/2 dl)
Pynt: 100 g smeltet overtrækschokolade

Tilberedning:
Bagetid: Ca. 55 min ved 175 C
Pisk de hele æg, sukker og vanilliesukker til en luftig masse.
Bland det med mel og bagepulver og vend forsigtigt smørret heri.
Tilsæt den mosede banan.
Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 l) og bag nederst i ovnen
Vend kagen ud på en bagerist og lad den afkøle. Fordel chokoladen på kagen.
Tips: Banan kan erstattes af 1 æble i små tern (ca. 1 1/2 dl), 1/2 tsk kardemomme, 1/2 tsk revet citronskal eller med 1 tsk instant coffee og 50 g chokolade.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *