Ymerfromage

Ymerfromage med jordbær

Ingredienser:
4 blade husblads
½ l ymer
5 spsk sukker (gerne brun farin)
evt. lidt vanilie
2½ dl piskefløde

Tilberedning:
Læg husbladsen i blød i koldt vand
Rør sukker (og evt. vanilie) ud i ymeren
Pisk fløden let stiv
Smelt den udblødte husblas i en kasse­rolle med 1 tsk. vand ved svag varme under omrøring
Rør forsigtigt den smeltede husblas i ymeren (ymeren må ikke være for kold) og vend til slut den piskede fløde i.
Hældes i en skål eller i portionsglas og stilles koldt et partimer

Rå-marinerede jordbær:
Jordbær drysses med rørsukker og der hældes lidt hyldeblomstsaft (ufortyndet!) over…. hvis du kom vanilie i fromagen er det super at smide vaniliestangen heri 😉
Stilles koldt et par timer

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *