Ingredienser bunde:
6 æggeblommer
100 g sukker
100 g valnødder
50 g hvedemel
6 æggehvider
Ingredienser fyld:
1 tsk nescafe pulver
1 spsk kogende vand
3 dl piskefløde
25 g flormelis
1 spsk kakao
100 g hakket chokolade
Moccasmørcreme til toppen:
100 g blødt smør
75 g flormelis
1 1/2 tsk nescafe pulver
1 spsk kogende vand
Pynt:
Ca. 9 pæne valnøddekerner
Rør æggeblommerne med sukker og bland findelte valnødder og hvedemel i.
Rør det forsigtigt sammen med de stiftpiskede æggehvider og kom dejen i en smurt springform og bag kagen ved 180C i ca. 25 min.
Imens laves fyld og evt. topping til kagen.
Fyld: Opløs nescafe i kogendde vand.
Pisk fløden næsten stiv. Tilsæt kaffeblanding, flormelis og kakao og pisk det sammen. Til sidst tilsættes hakket chokolade.
Smørcreme: Pisk smør og florsukker sammen med en håndmikser. Opløs kaffepulveret i det kogende vand og pisk det i cremen
Flæk den kolde kage. Smør fyldet på den nederste del. læg toppen på. Foredel smørcremen ovenpå og pynt med nøddekerner.
stil kagen koldt til den skal spises 🙂
smørcremen kan sagtens erstattes af kaffeglasur, eller bare et drys kakao 😉