Ingredienser:
100 g god hvid chokolade
3 pastauriserede æggeblommer
1½ spsk sukker
2 æggehvider
1½ dl piskefløde
ca. 1 cm frisk ingefærknold
Friskkværnet peber
Til pynt:
Frisk mynte og evt hakkede kandiserede nødder
Tilberedning:
Pisk æggehviderne stive.
Pisk fløden stiv – og tag ca en tredjedel fra til pynt 🙂
Lægchokoladen i en skål og smelt den over et vandbad (eller brug mikroovn eller chokoladesmelter)
Pisk sukker og æggeblommer lyst og luftigt, tilsæt friskrevet ingefær og friskkværnet sort peber
Hæld chokoladen i lidt efter lidt (pas på at den ikke er alt for varm, men stadig flydende..)
Vend flødeskum og æggehvider i chokoladen.
Hæld chokolademoussen op i en skål eller portionsglas og stil den koldt mindst ½ time.
Pynt med masser af frisk mynte