marianne2

Mariannebolchecheesekage

Ingredienser (bund):
200 g Oreo-kiks
50 g smør

Ingredienser (fyld):
2 dl piskefløde
120 g marianne crush (kan købes i sverige, men man kan også selv blende Marianne-bolcher)
200 g kvark, ymer eller lign.
3 bade husblas
2 spsk vand

Ingredienser (top):
400 g bær (optøede)
1 dl sukkerr
4 blade husblas
1 dl rød saft

Tilberedning:
Knus Oreo-kiksene.
Bland dem med smør
Tryk dem ud i en springform
Læg husblas i blød
Pisk fløden til skum
Tilsæt Marianne “crush” og ymer
Smelt husblasen med vand og hæld det i i en tynd stråle, mens der røres godt
Fordel massen på kikse-bunden
Sæt den koldt ca. 1 time (evt. i fyseren)
Læg husblas i blød
Bland bær og sukker – og mos eller blend det
Varm saften i en kassrolleSmelt husblas i saft
Bland dette i bærmassen
fordeles over fyldet og det hele sættes på køl til det er stivnet ca 1 times tid
Pyntes evt. med flødeskum og friske bær

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *