LisRoyalDaabskage

Lis’ royale dåbskage

Ingredienser:
2 gode chokoladelagkagebunde (fra bageren)
½ l piskefløde
100 g blød nouga
100 g hasselnødde
200 g god hindbær eller jordbærsyltetøj
100 g marcipan og lidt frugtfarve

Tilberedning:
Pisk fløden til skum
Spred et tynd lag på den øverste bund og sæt denne til side
Hak hasselnødderne lidt groft
Smelt blød nougat
Tag halvdelen af flødeskummet og rør det med nougat og nødder (gem lidt til pynt)
Fordel denne masse på den nederste bund
Pisk resten af fløden med syltetøj og fordel dette ovenpå nougatmassen
Læg den anden lagkagebund på og drys med de sidste nødder
Bland marcipan med frugtfarve og dekorer

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *