LissJordbarkage

Lis’ jordbærkage

Ingredienser:
4 æggehvider
200 g sukker
200 g blendede hasselnødder
500 g jordbær
4 æggeblommer
50 g sukker
Kornene af 1 vaniljestang
1 dl creme fraiche
100 g philadelphia ost
1 spsk. hvedemel

Tilberednng:
Pisk æggehviderne stive.
Pisk sukkeret i lidt ad gangen og fold blendede nødder i.
Kommes i en 25 cm i diameter stor springform foret med bagepapir og bages ved 200° i 20 min.
Lad den køle af mens du ordner bærene og laver cremen.
Skyl og evt. nip jordbærene. Fordel dem på kagen.
Pisk æggeblommer meget luftige med sukker og vaniljekorn – det tager ca. 10 min.
Pisk ost, creme fraiche og mel i.
Foredel cremen over bærene og bag i ca. 30 min. ved 180°. tile den er fast

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *