Limemousse

Limemousse

Ingredienser:
2 blade husblas
4 usprøjtede lime
175 g sukker
2 æggehvider
2 dl syrnet fløde 9%

Tilberedning:
Sæt husbladsen i blød i koldt vand
Pres de 4 lime – hæld saften op i et målebæger og fyld op med vand til 2 dl
!!!!!HUSK at gemme resterne – de skal rives som pynt senere!!!!!!!!
Hæld saften i en gryde med ca. halvdelen af sukkeret
Opløs sukkeret for lav varme, og skru så op og giv det et let opkog
Tag gryden af varmen
Knug den udblødte husblads og kom den i under omrøring
Lad det køle helt af (evt. i fryseren…)
Pisk æggehviderne stive
Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen

I en anden skål tager man den syrnede fløde og pisker og tilsætter lime-“sirupen”
Vend æggehviderne i
Fordel i glas eller  hæld det hele i en stor skål
Stilles i køleskab et par timer
Pynt med reven limeskal og evt. citronmelisse eller mynte

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *