KokosHindbærLagkage

Kokos hindbær lagkage

Ingredienser:
50 g smør
4 spiseskefulde stærk kaffe
2 teskefulde vaniljesukker
2 dl. flormelis
1½ dl. kokosmel
4 dl. piskefløde
1 pakke gode lagkagebunde (3 stk.) – eller bag dem selv 😉
1 pose optøede frosne hindbær, ca. 300 gram
1 bakke friske hindbær til pynt
2 spiseskefulde kokosmel til pynt

Tilberedning:
Smelt smørret i en gryde
Rør kaffe,vaniljesukker, flormelis og kokosmel i til en masse og fordel den på to af bundene.
Pisk fløden til skum og fordel 1/3 af flødeskummet på den ene bund sammen med halvdelen af de optøede hindbær. Læg den næste bund ovenpå og gentag med flødeskum og hindbær.
Læg den sidste bund ovenpå, fordel resten af flødeskummet og pynt med friske hindbær og kokosmel.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *