Jaegergryde

Jægergryde fra restaurant Herman

Ingredienser:
500 g Rådyr eller andet vildtkød skåret i tern
250 g Friske champignon
100 g Bacon i tern (brug helst et stykke røget snitte)
100 g Cocktailpølser med skind (ikke dåse)
1 stort rødløg
1 gulerod
1 tsk timian
1 tsk rosmarin
3 dl fond eller bouillion (terning kan anvendes…) Vildt er at foretrække, men kalv, okse eller grønt er også ok
3 dl piskefløde
Salt og peber

Tilberedning:
Rist bacon på en varm pande, og hæld derefter fedtet fra.
Tilsæt champignon, cocktailpølser, løg og gulerødder, og lad det svitse med baconternerne i nogle minutter.
Skær vildtkødet i tern, og brun det i lidt smør i en gryde.
Kom bouillon ned til kødet.
Bacon og grøntsager kommes i gryden, og fløden hældes ved. Lad retten simre i ca. 45-50 minutter.
Jævn retten, og smag til med salt
Serveres med hjememlavet kartoffelmos, asier og tyttebær

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *