chokoladekage

Hurtig chokoladekage eller muffins

Ingredienser:
250 g mel
6 spsk (50g) kakao
2 tsk vanilie
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 knsp salt
300 g sukker
2 æg
2½ dl vand
150 g smeltet smør

Tilberedning:
Start med at smelte smørret – Imens måler du de tørre ting op og rører dem sammen
Tilsæt, nu æg, vand og smeltet smør og rør det hele godt sammen Fordel i en smurt form eller muffinsforme
Kagen bages ved 175 grader i 30- 50 min. afhængig af hvor høj den er. Muffins bages 15-20 min ved 200 grader
Drys med flormelis eller dekorer med frosting, glasur eller fondant 😉

Nem og lækker opskift der altid lykkes og bliver dejlig svampet 😉

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *