FerskenGulreodsmuffins

Fersken-gulreods muffins

Ingredienser (til ca. 24 stk):
300 g blød magarine
400 g sukker
4 æg
250 g fint revet gullerødder
1 dåse ferskner ca 5oo g blendes med 1/2 dl saft fa dåsen
200 g kokosmel
3 tsk natron
1 spsk vaniliesukker
350 g mel

Ingredienser mandelglasur:
200g flormelis
2-3 dråber mandelessens
1/4 dl spilkogende vand
evt. færdigkøbte sukkergulerødder til pynt

Tilberedning:
Start med at blende ferskner og rive gulerødder
Rør magarine og sukker sammen
Rør æggene i et ad gangen
Tilsæt gulerødder, fersken, kokosmel, natron og vaniliesukker, rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet.
Fordel dejen i muffnsforme og bag dem i ca 20 minutter ved 200 grader
Eller hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, 25×35
bag kagen i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min.
Når kagen er kold overtrækkes den med mandelglasur.

velbekomme 🙂

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *