Budapestrulle

Budapestrulle

Ingredienser:
5 æggehvider
250 g sukker
150 g nøddekerner – hakkes meget fint
1 dl hvedemel
2½ dl piskefløde
300 g friske bær (gerne jordbær!) eller blød dåsefrugt (origianlopskriften er med dåse-mandariner)
ca 70 g chokolade til pynt

Tilberedning:
Pisk æggehviderne meget stive.
Pisk sukkeret i lidt ad gangen.
Vend forsigtigt mel og de finthakkede nøddekerner i
Bred dejen ud på et stykke bagepapir i ca 30×40 cm
Bag bunden ca 20 min ved 175 g midt i ovnen.
Vend derpå bunden ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og træk det andet stykke bagepapir væk.
Fugt evt.bagsiden af papiret, så er den lettere at trække af.
Læg et fugtigt viskestykke over rouladebunden, og lad den blive kold.
Pisk 2½ dl piskefløde til skum.
Tilsæt bær/frugt
Fordel flødeskum og frugt over bunden, og rul den forsigtigt sammen på den lange led.
Pynt rouladen med striber af smeltet chokolade.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *