Asiatisk hummercoctail

Asiatisk hummercoctail

Ingredienser:
ca 500 g jomfruhummerhaler
1 spsk sukker
2 tsk salt
Limeskaller (fra marinaden)
1 iceberg
1 agurk
Lidt rød peber
ca. en kvart pomelo
2 dl creme fraiche
½-1 dl sweet chili sauce (efter smag)
Lidt salt

Ingredienser mariande:
1 lime
½ frisk rød chili
et “tommelfingerstykke frisk ingefær – ca 10-15 g
1 fed hvidløg
1 spsk. soya
1 dl smagsneutral olie
salt, friskkværnet peber

Tilberedning:
Lav en mariande af fintrevet limeskal, limesaft, finthakket frisk chili, revet ingefær, presset hvidløg, soya,olie, salt og friskkværnet peber.
Kog hummerhalerne i vand tilsat sukker, salt og det sidste limeskal fra marianden
Vend hummerhalernei marinaden og lad dem trække i MINDST 20 minutter – gerne til næste dag.
Rør en dressing af creme fraiche og sweet chili og smag til med salt.
Riv salatbladene i mindre stykker og anret salat, agurk i tern, hakket rød peber og hummerhalerne, kom dressingen over – eller server den ved siden af
Server med godt brød – evt. naan

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *