Pastatærtemedskinke

Pastatærte med skinke

Ingredienser:
200  g. pasta (skruer, spiraler, penne eller lign.)
1   brocolli
1 stor eller  2 små porrer
4  æg
1 ½  dl. mælk
friskkværnet peber
salt (ca. 1½  tsk)
200  g. skinke i tern
evt. lidt bacon
200  g. revet ost
1 tomat
lidt oregano

Tilberedning:
Kog Pastaen og damp  porrer og brocolli (evt. i en si over pasta-dampen)
Pisk  æg, mælk, salt og peber.
Læg pastaen i et ca 30 cm tærtefad, læg porrer, brocolli, skinke og ost over. Hæld æggemassen over.
Pynt evt. med ristet bacon og tomatskriver
Drys med oregano
Bages på 200 C. indtil æggemassen er stivnet. ( Ca. 20-30 min. )
Serveres med lækker grøn salat

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *