Denne kage er rigtig lækker <3 Den består af mange elementer, men er ikke svær at lave 🙂
BUND:
2 æg
2 æggeblommer
150 g sukker
150 g mel
1 tsk bagepulver
Pisk æg, æggeblommer og sukker rigtig grundigt
vend forsigtigt mel og bagepulver i
kommes i en smurt springform ø 24 cm
bages ca 10 min ved 200 grader
TOP
4 æggehvider
150 g sukker (gerne rørsukker)
1 håndfuld hakkede peanuts
1 håndfuld hakket mørk chokolade
Pisk hviderne stive
Tilsæt forsigtigt sukker og pisk tykt
Hældes i smurt springform ø24
Bages ca 50 min ved 150 grader
Tages ud og drysses straks med ckokolade og derefter peanuts
CHOKOLADECREME
75 g smør
100 g gode mørk chokolade
100 g flormelis
2 æggeblommer
Smelt forsigtigt smør og chokolade i en kasserolle
hældes over i en skål og flormelis røres i til det er helt oplæst
til sidst piskes æggeblommerne i
FYLD
3 dl piskefløde
Piskes til flødeskum
MONTERING
Læg bunden på et fad
Smør chokoladecremen på
Fordel flødeskum henover
Læg forsigtigt marengsbunden på
Sæt på køl et par timer