Lis’ fødselsdagskage

 Denne kage er rigtig lækker <3 Den består af mange elementer, men er ikke svær at lave 🙂
 
BUND:
2 æg
2 æggeblommer
150 g sukker
150 g mel
1 tsk bagepulver
Pisk æg, æggeblommer og sukker rigtig grundigt
vend forsigtigt mel og bagepulver i
kommes i en smurt springform ø 24 cm
bages ca 10 min ved 200 grader
 
TOP
4 æggehvider
150 g sukker (gerne rørsukker)
1 håndfuld hakkede peanuts
1 håndfuld hakket mørk chokolade
Pisk hviderne stive
Tilsæt forsigtigt sukker og pisk tykt
Hældes i smurt springform ø24
Bages ca 50 min ved 150 grader
Tages ud og drysses straks med ckokolade og derefter peanuts
 
CHOKOLADECREME
75 g smør
100 g gode mørk chokolade
100 g flormelis
2 æggeblommer
Smelt forsigtigt smør og chokolade i en kasserolle
hældes over i en skål og flormelis røres i til det er helt oplæst
til sidst piskes æggeblommerne i
 
FYLD
3 dl piskefløde
Piskes til flødeskum
 
MONTERING
Læg bunden på et fad
Smør chokoladecremen på
Fordel flødeskum henover
Læg forsigtigt marengsbunden på
Sæt på køl et par timer
Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *