Laksetærte

Lækker laksetærte

Ingredienser:
2 æg
2 dl letmælk
1 tsk salt
lidt friskkværnet peber
lidt chilli
En tærtebund, købt eller hjemmelavet

Ingredieser (fyld):
350 g frossen, helbladet spinat
150 g røget laks i strimler
Lidt finthakket purløg

Tilberedning:
Fordel spinat, purløg og røget laks på tærtebunden og hæld æggemassen over. Bag tærten i ovnen til æggemassen er stivnet og tærten har taget lidt farve, ca. 35 min.

Lad tærten køle lidt af på en bagerist, inden den serveres.

Server tærten med lækker salat

Bruges frisk spinat til tærten skal der beregnes ca. 700 g. Damp den skyllede, friske spinat under tætsluttende låg i det vand, der hænger ved spinaten.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *