Konditorbrød

Konditorbrød

Ingredienser:
400 g smør/margerine
400 g sukker
4 æg
5 tsk mandelessens
5 tsk bagepulver
2½ dl mælk
400 g mel

Ingredienser smørcreme:
100 g smør/margerine
100 g flormelis
1 pastauriseret æggeblomme

Ingredienser overtræk:
200 g marcipan/XX-masse
ca. 80 g flormelis
en lille smule rød frugtfarve ( det ska helst være lysere end på billedet her)

Tilberedning:
Pisk smør og sukker grundigt
Tilsæt æggene et ad gangen
Tlsæt mælk og derefter de øvrige ingredienser
Kommes i en lille bradepande eller springform (som enten er smurt godt – eller beklædt med bagepapir)
Bages ca. 45 min v 175 grader
Lad den køle i formen

Når kagen er helt kold, skæres kanterne rene og smørcremen smørres på

Marcipanen æltes godt med flormelis og frugtgfarve, og udrullles mellem 2 stykker bagepapir – det er altså noget der kræver “muller” 😉

Man kan jo også købe færdigudrullet marcipan, som passer til en standard springform

Læg marcipanen på kagen – og sæt den på køl – helst et par timer 🙂

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *