Kajkager

Kaj kager

Ingredienser bunde:
2 æg
150 g sukker
125 g mel
1½ tsk bagepulver
1½ tsk vanilie
1 dl mælk

Ingredienser smørcreme:
180 g flormelis
150 g smør
2 spsk pureret/blendet jordbærsyltetøj
1 spsk limesaft
lidt rød frugtfarve

Ingredienser overtræk:
250 g marcipan
1 dl flormelis
lidt grøn frugtfarve
lidt smeltet chokolade

Tilberedning:
Æg og sukker piskes luftigt. Tilsæt mel blandet med bagepulver og vanilie, skiftevis med mælken.Fordel dejen i 20 muffinsforme. Bag ca. 12 min. v 200 grader.
Pisk ingredienserne til smørcremen sammen, og fordel det på de afkølede muffins, så de får en rund top.
Sættes på køl, til cremen stivner.
Ælt marcipanen med flormelis og frugtfarve, rul det ud i ca. 2 mm tykkelse (mellem 2 stk. bagepapir)
Udstik cirkler (ca. 10 cm).
Læg marcipanskiverne på kagerne og klem det forsigtig sammen. Skær et snit til en smilende mund, så man kan se den lyserøde creme og dryp chokolade på som øjne.

note: Jeg synes muffins blev alt for høje, så jeg skar toppene af…så fik de også en flad top, inden cremen kom på 😉

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *