Harlekincookies

Harlekin småkager

Ingredienser:
230 g. smør
1 æg
332 g. hvedemel
132 g. flormelis
2 tsk. vaniljesukker
100 g. blandede cocktailbær
50 g. hasselnødder
50 g. mørk chokolade

Tilberedning:
Hak nødder, chokolade og bær. Bland mel, flormelis, vaniljesukker, æg og smør til en ensartet masse og tilsæt så de hakkede ingredienser.

Fold dejen forsigtigt sammen ved at bruge hænderne, den skal ikke ældes for meget men blot samles, da chokoladen ellers smelter.

Form dejen i lange pølser med samme diameter som en femkrone og pak dem ind i film. Læg dem på køl et par timer før de skal bruges. Skær så blot tynde skiver af “pølserne” og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 5 minutter ( hold altid øje da det gør hurtigere når ovnen er varm). Kagerne er færdige når de er let brune i overfladen.

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *