Forårsfiskefad

Forårs fiskefad

Ingredienser:
8 – 10 rødspættefileter
1 squash
1 porre
3 forårsløg eller 1 alm. løg
2 fed hvidløg
2½ dl madlavningsfløde eller Creme Fine
1 lille bakke cherrytomater (halve) eller 2 alm. (både)
1 god håndfuld pinjekerner
Salt, peber og evt. krydderi eller krydderurt efter smag (Jeg har prøvet med herbes de provence)

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader
Rist pinjekernerne på en tør pande
Krydder fiskene med salt og peber, og læg dem i et ildfast fad (ikke smurt)
Hak og svits løg, hvidløg og porrer, og fordel det over fisken
Hæld fløden over
Fordel tomaterne henover
Drys med pinjekerner

Sæt fadet i ovnen i ca. 20 min
Serveres med ris

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *