Ferskenmousse

 

Ferksenmousse er lidt utraditionel men smager dejligt.

Ingredienser:
5 blade husblas
250 g ferskenpuré (ca. 6-8 halve ferskner fra dåse blendet)
3 spsk citronsaft
2 pasteuriserede æggehvider
1/2 dl sukker
1 tsk vanillesukker1 dl piskefløde

Tilberedning:
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min.
Blend fersknerne, rør vanillesukker i.
Tag husblassen op og “kram” dem fri for vand.
Smeltes med citronsaften over vandbad.
Rør 1-2 tsk af ferskenpuréen i husblassen og rør det i resten af ferskenpuréen.

Pisk æggehvider og sukker stift. Vendes i ferskenpuréen.
Pisk fløden og vend den i ferskenblandingen.
Stil det på køl til det sætter sig …

Rækker til en alm. springform – ganges med 3 til bradepande

Du kan også anvende ananas i stedet for fersken- eller en kombination af begge

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *