BagteRodfrugter

Bagte rodfrugter

Ingredienser:
Brug hvad du har af rodfrugter og andre grove grøntasger.
Det kunne f.eks være
2 rødbeder
1 pastinak
1 persillerod
3 gulerødder
1 porre
1 håndfuld soltørrede tomater

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader
Skræl rudfrugterne, og skær dem derefter i tern, på max 1,5 x 1,5 cm.
Skær porre og tomater i tynde strimler.
Hæld lidt olie, og lidt god akacie honning (kan udelades) i en pose, put alle grøntsagerne i posen og ryst det godt.
Rodfrugterne hældes i et fad, kværn med salt og peber henover.
Læg et par stilke friske krydderurter ved, eller drys med lidt tørrede. (F.eks. timian, basilikum eller oregano)
Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter hvis du ønsker dem med godt bid, og ca. 45 minutter hvis de skal være møre.

Når ovnen nu alligevel er tændt kan man jo ligeså godt stege en kylling el. lign. samtidig 😉

Udskriv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *